• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شاورما : دستور پخت غذای لبنانی خوشمزه و آسان

    طرز تهیه شاورما

    اموزش اشپزی و طرز تهیه شاورما غذای لبنانی خوشمزه و آسون:

    شاورما یه غذای لبنانی هست که از تکه های گوشت یا مرغ درست میشه. همراه نون های نازک مدیترانه ای یا پیتا سرو میشه. این غذا خیلی شبیه دنر کباب هست. درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده و دوستاتون لذت ببرید.

    دستور پخت و طرز تهیه شاورما :

    ابتدا پیاز ریز خرد کنید. بزارید با کمی روغن تفت بخوره. سینه مرغ تکه های خلال برش بدید. با پیاز تفت بدید. بهش نمک و فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید. بزارید کامل بپزه. (بچه ها چون سینه مرغ بافت لطیفی داره و تکه های مرغ باریک هست با حرارت ملایم می پزه، پس نگران نباشید.) بهش سس باربیکو و سس گوجه اضافه کنید. تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ از هر سسی یک قاشق بریزد. خیار شور، گوجه و پیاز قرمز خرد کنید. کمی هم جعفری کنار بزارید.


    نون پیتا تهیه کنید. می تونید کمی سس فرانسوی روی نون بزنید. ولی این غذا به اندازه کافی سس داره. من خودم استفاده نکردم. از مواد مرغ بریزید. سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید. بعد داخل نون بپیچید.
    بسیار غذای خوشمزه ای و باب طبع بچه ها هست. نوش جان

    طرز تهیه شاورما

    About The Author