اموزش اشپزی و طرز تهیه خورش کنگر سنتی در خانه :
مواد مورد نیاز :
- گوشت گوسفند
- کنگر پاک شده؛۱کیلو
- نعنا و جعفری سرخ شده:۲۰۰گرم
- پیاز
- آب غوره
- نمک و فلفل و زردچوبه
دستور پخت و طرز تهیه خورش کنگر :
ابتدا پیاز رو خرد کنیبن، تفت بدین، زردچوبه و فلفل برنیبن.
گوشت رو تفت بدبن.
سبزی سرخ شده رو اضافه کنین، بزارین بپزه.
کنکر رو پاک کنیبن، تیغ هاش و بگیرین.
بشورین تا گلش حسابی پاک بشه.
خرد کنیین و سرخ کنین.
در اواسط پخت به گوشت و سبزی اضافه کنیبن.
در اواخر پخت غوره ی سرخ شده یا آب غوره رو اضافه کنیبن.
نمک بزنیبن.
با یه کته دودی نووووش جان بفرمایین