اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت سبزی شیرازی مجلسی و اسان در خانه :
مواد مورد نیاز :
- گوشت خورشتی 250 گرم
- سبزی خورشتی (تره،جعفری،گشنیز،اسفناج) نیم کیلو
- پیاز بزرگ 1 عدد
- لیمو عمانی 2 عدد
- لوبیا چیتی 200 گرم
- روغن مایع به میزان کافی
- شنبلیله خشک 2 ق غذاخوری
- سیب زمینی متوسط 2 عدد
- نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان دلخواه
دستور پخت و طرز تهیه خورشت سبزی مجلسی :
پیاز رو خرد میکنیم و توی روغن تفت میدیم. ادویه ها رو به پیاز اضافه میکنیم، کمی که تفت خورد گوشت رو داخل قابلمه میریزیم تا کمی سرخ بشه. بعد شنبلیله رو هم اضافه کرده و لوبیا ها رو که از شب قبل خیس کردیم داخل قابلمه میریزیم، سه لیوان آب اضافه کرده و اجازه میدیم حدود دو ساعت موادمون با شعله ملایم پخته بشن.
در مرحله بعد سبزی خورشتی رو که تمیز کردیم و خوب شستیم و ریز خرد کردیم، توی ماهیتابه با مقداری روغن تفت میدیم تا سرخ بشن (من سبزی رو زیاد سرخ نمیکنم چون نمیخوام خاصیتش بره اما اگه شما میخواین در آخر خورشت تیره تر داشته باشید باید سبزی رو بیشتر سرخ کنید).
حالا سبزی سرخ شده رو به قابلمه اضافه میکنیم و لیمو عمانی ها رو با چنگال سوراخ میکنیم و داخل خورشت میندازیم. حالا حدود یک ساعت صبر میکنیم تا خورشت جا بیوفته و آماده سرو بشه. نوش جان
نکته: در پایان پخت خورشت یه تکه یخ کوچیک داخل خورشت بندازید.اینکار باعث شوک به سبزی خورشت میشه و روغنش آزاد میشه