اموزش پخت و طرز تهیه کوکی آجیلی ( قرابیه ) خوشمزه و خونگی:
مواد مورد نیاز :
- ارد قنادي ٤ ليوان
- بكينگ پودر ١ ق م
- وانيل ١/٢ ق م
- تخم مرغ متوسط ١ عدد
- پودر قند ١ ليوان
- نشاسته ذرت ١/٢ ليوان
- كشمش خرد شده، گردو خرد شده و شكلات چيپسي نسوز از هر كدام ١/٢ ليوان
- كره گياهي ٢٠٠ گرم
- روغن مايع ١/٢ ليوان
دستور پخت و طرز تهیه کوکی آجیلی :
كره و پودر قند را ٣ دقيقه با دور تند همزن بزنيد، تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، روغن رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مخلوط كنيد، حالا ارد و بكينگ پودر و نشاسته ذرت رو كه باهم مخلوط و الك كرديد رو كم كم به خورد مواد ميدين و با نوك انگشت ورز بدين
تا جاييكه آرد لازم داره اضافه كنيد. خمير نرمي حاصل ميشه حالا وقت اضافه كردن كشمش و گردو شكلات چيپسي هست، مخلوط كنيد تا همه جاي خمير يكدست مغزيجات داشته باشه، حالا با اسكوپ بستني از خمير كوكي اسكوپ بزنيد و توي سيني فر كه كاغذ روغني گذاشتين بزاريد و براي ٣٠ دقيقه توي فر از قبل گرم شده با حرارت١٧٠ درجه بپزيد تا كف كوكي ها كمي طلايي بشه.
بعد از خنك شدن در ظرف در دار نگهداري كنيد