اموزش و طرز تهیه مرغ لواشکی خوشمزه در خانه :
دستور پخت و طرز تهیه مرغ لواشکی:
۱- ابتدا در ماهی تابه ای دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه. سپس نصف استکان آب اضافه کنید. دوباره تفت بدید آب پیازها که کشیده شد دوباره کمی آب اضافه کنید و باز تفت بدید تا پیاز ها کاملا کاراملی و خوشرنگ بشن.
۲- قطعات مرغ رو به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و نصف استکان زعفران دم شده به پیازهای کاراملی شده اضافه کنید. حدود نیم ساعتی زمان بدید تا دو طرف تکه های مرغ با شعله ی کم خوب طلایی و مغز پخت بشن.
۳- چند تکه لواشک ملس (بنا به ذائقه چند دانه آلو هم میتونید اضافه کنید) رو کنار مرغ های سرخ شده قرار بدید یک قاشق غذاخوری رب انار، یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی، دو قاشق آب نارنج یا آب لیموی تازه و بنا به ذائقه کمی شکر رو به همراه نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و ۲۰ دقیقه ی دیگه زمان بدید تا مرغ ها طعمدار و کم آب بشن و به روغن بیفتن مرغ لواشکی ملس شما آماده اس نوش جان
پ. ن : من از لواشک آلو سیاه با طعم ملس که چند پست قبل طرز تهیه اش رو گذاشتم استفاده کردم شما میتونید از ترکیب چند طعم لواشک استفاده کنید.