اموزش اشپزی غذای ایرانی و خوشمزه و اسان آش عباس علی :
مواد مورد نیاز :
- گوشت دنده گوسفندی ۵۰۰ گرم
- پیاز ۵ عدد
- سیر ۶ حبه
- روغن حیوانی یا روغن حیوانی کرمانشاهی به میزان لازم
- نمک ؛ فلفل سیاه ؛ فلفل قرمز ؛ زرد چوبه به میزان لازم
- نعناع خشک برای تزیین
- پیاز داغ مجلسی برای تزیین
- لوبیا چیتی یک پیمانه
- لوبیا سفید یک پیمانه
- نخود یک پیمانه
- عدس یک پیمانه
- برنج یک و نیم پیمانه ( ترجیحا برنج ایرانی )
- گندم پوست کنده کنده یک و نیم پیمانه
- لوبیا قرمز قرمز یک پیمانه
دستور پخت آش عباس علی کرمانشاهی:
آش عباس علی پایین تری داره، برنج هندی تو این آش خوب در نمیاد ) بعد از خیس خوردن دوبار اب آنها را عوض کرده وبعد حبوبات را در قابلمه ای بپزید. بعد از مدت یک ساعت عدس راه هم به آنها اضافه کرده و گندم را در قابلمه ای جداگانه بپزید بعد از مدت نیم ساعت برنج را نیز به گندم اضافه کنید.
در قابلمه ای دیگر پیاز ها را کمی تفت دهید گوشت را اضافه کرده و ادویه جات را به آن بیفزایید و ۴ پیمانه اب اضافه کرده تا بپزد و بعد از پخت استخوان های آن را جدا کرده و آن را ریش ریش کنید و سپس حبوبات را به همراه ۳ پیمانه اب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید .
بعد از مدتی برنج و گندم را اضافه کنید تا جا بیفته و بعد از سیر داغ پیاز داغ را افزوده و به آش نمک و ادویه اضافه کنید و صبر کنید تا خوب جا بیفتد و کش دار شود.
در پایان این آش محلی خوشمزه را با نعناع و پیاز داغ تزیین نموده و نوش جان کنید.