• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه میگو پلو : دستور پخت غذای آسان و خوشمزه خانگی

    طرز تهیه میگو پلو

    اموزش اشپزی و طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و آسان در خانه :

    مواد مورد نیاز :

    • پیاز ۱ عدد
    • سیر ۲ حبه
    • برنج ۳ پیمانه
    • گشنیز ۵۰ گرم
    • میگو پاک شده ۳۰۰ گرم
    • روغن مایع به اندازه کافی
    • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
    • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
    • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

    طرز تهیه میگو پلو:

    ابتدا پیاز و سیرها را پوست می گیرید. آبکشی می کنید و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنید . در تابه ای روغن می ریزید . روی حرارت کم قرار می دهید تا داغ شود. سپس پیاز و سیر را در روغن می ریزید و تفت می دهید تا نرم شوند، و آن وقت به هر میزان که تمایل دارید زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه روی پیاز و سیر می ریزید و مجددا تفت می دهید تا پیاز و سیر تغییر رنگ بدهند و طلایی شوند و آن وقت میگوها را نیز اضافه می کنید و مواد را مخلوط می کنید تا ادویه ها به خورد میگو ها نیز برود.

    در ادامه و زمانی که رنگ میگو ها تغییر کرد رب گوجه فرنگی را اضافه میکنید و خوب مواد را با هم تفت می دهید تا منسجم شوند. سپس زعفران دم کرده را با ۱ لیوان آب داغ به مواد داخل تابه اضافه می کنید و حرارت را ملایم می کنید تا سس میگو پلو بجوش بیاید و غلیظ شود تا جایی که دیگر آبی در سس وجود نداشته باشد.

    در مرحله بعد گشنیز را که از قبل خرد کرده اید را به مواد داخل تابه اضافه می کنید و مواد را مخلوط می کنید و تابه را از روی حرارت بر می دارید و کنار می گذارید. در قابلمه ای آب می ریزید، و مقداری نمک و روی حرارت زیاد اجازه می دهید تا بجوش بیاید . سپس برنج را ۲ الی ۳ بار آب می گیرید و آب آن را بیرون می ریزید تا تمیز شسته شود و سپس داخل آب جوش می ریزید و یک هم می زنید و اجازه می دهید تا نیم پز شود.

    نحوه دم کردن برنج

    یک دانه از برنج را زیر دندان می گیرید و اگر اطراف آن نرم بود ولی مغزش سفت بود نیم پز شده است. برنج را در آبکش می ریزید و قابلمه را می شویید و روی حرارت می گذارید تا داخلش خشک شود، بعد روغن کف آن می ریزید و برای ته دیگ نان یا سیب زمینی را پوست می گیرید و می شویید و حلقه حلقه می کنید و کف قابلمه می چینید و مقداری از برنج را روی ته دیگ می ریزیید و کمی از سس روی آن می ریزید و مجددا برنج و لایه بعد سس میگو می ریزید تا موادمان تمام شود و لایه آخر برنج باشد.

    اگر نیاز بود کمی آب و روغن روی برنج می ریزید و درب قابلمه را می گذارید و حرارت را زیاد می کنید تا داخل قابلمه بخار بپیچد و سپس کم می کنید تا خوب پلو بپزد. پس از پخت پلو را زیر و رو می کنید تا خوب مخلوط شوند . در دیس می کشید این پلو میگو خوشمزه را همراه ترشی بندری و یا سالاد شیرازی میل کنید.

    طرز تهیه میگو پلو

    About The Author