اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت قارچ خوشمزه و آسان در خانه :
مواد مورد نیاز:
- ران_مرغ یا سینه مرغ چهار تکه
- قارچ ۴۰۰ گرم
- جعفری ۱۰۰ گرم
- عصاره مرغ یک عدد
- آرد سه قاشق سوپخوری
- پیاز یک عدد درشت
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- ادویه کاری و روغن به مقدار کافی
دستور پخت و طرز تهیه خورشت قارچ :
ابتدا قطعات مرغ را به خوبی می شویید، و بعد کنار می گذارید تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه آرد را به همراه مقداری ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک ظرف مناسب مخلوط می کنید.
حالا قطعات مرغ را داخل مخلوط آرد و ادویه های به طور کامل می غلطانید و کنار می گذارید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهید و مقداری روغن داخل آن می ریزید، پس از اینکه روغن داغ شد قطعات مرغ را داخل تابه قرار می دهید تا سرخ شوند.
پس از اینکه قطعات مرغ به خوبی سرخ شدند، انها را از تابه خارج می کنید و کنار می گذارید. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنید . به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.
در صورتی که قارچ ها دکمه ای و ریز بود نیاز نیست انها را خرد کنید، ولی اگر قارچ ها درشت بودند، آنها را خرد می کنید و به قابلمه حاوی پیاز اضافه می کنید و چند دقیقه تفت می دهید تا آب موجود در قارچ ها کشیده شود و به خوبی سرخ شوند.
در ادامه عصاره مرغ را در ۲ لیوان آب جوش حل می کنید و به قابلمه اضافه می کنید. پس از گذشت ۱۵ دقیقه جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنید و به همراه قطعات مرغ به قابلمه اضافه می کنید و اجازه می دهید خورشت جا بیفتد.
توجه داشته باشید که ای خورشت چون لعاب ندارد باید به صورت کم آب سرو شود. به همین دلیل باید بگذارید آب خورشت کم شود و به روغن بیفتد سپس آنرا در ظرف مورد نظرمتان می کشید و به همراه برنج یا نان سرو می کنید.