اموزش پخت و طرز تهیه سلطان پلو غذای سنتی ایران:
این غذای اصیل ایرانی، از آنجایی که غذای موردعلاقه شاه عباس بوده، به سلطان پلو معروف شد
در واقع نوعی کوفته کباب است که به سیخ کشیده نمیشود و در سس گوجه پخته و سرو میگردد.
من برای چهار نفر سرو کردم
مواد مورد نیاز :
- گوشت چرخکرده …. سیصد گرم
- پیاز دو عدد
- گوجه فرنگی سه عدد
- رب گوجه فرنگی یک ق غ
- محلول زعفران یک ق غ
- ادویه: نمک و فلفل سیاه و قرمز و پودر گلسرخ نصف ق چ و پودر هل سفید نصف ق چ و دارچین ( تمام مزه این غذا با ادویه هاش هس و انصافا هم خوشمزه و خوش عطر میشه پس حذفش نکنید).
- روغن و همچنین آب لیموی تازه برای چاشنی
دستور پخت سلطان پلو :
سیب زمینی را خلال و سرخ و کنار بگذارید
گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز اب گرفته و با نمک و فلفل قرمز و پودر گل سرخ و پودر هل سفید خوب ورز دهید و نیم ساعتی در یخچال بگذارید بعد به اندازه یک گردو قلقلی کنید و در تابه سرخ نمایید و کنار بگدارید.
گوجه ها را رنده کنید
پیاز دوم رو تفت دهید نمک و فلفل و دارچین و یک قاشق رب گوجه رو اضافه و تفت دهید تا بوی خامی رب ندهد حالا گوجه رنده شده و زعفران را اضافه کنید و کمی فرصت دهید تا مزه ها بخورد هم بروند
حالا گوشت قلقلی رو به همراه یک لیوان آب به تابه اضافه کنید. حرارت رو کم کنید تا ضمن پخت سس به غلظت برسد. در تابه رو یه کوچولو باز بگذارید تا قلقلی ها وا نروند.
غذای شاه عباسی شما حاضر است
به همین سادگی به همین خوشمزگی
که با پلوی زعفرانی و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.