• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سس سالسا : آموزش درست کردن سس خانگی و دست ساز مثل بیرون

    سس سالسا

    اموزش و طرز تهیه سس سالسا خوشمزه و خانگی مثل بیرون :

    مواد مورد نیاز :

    • آب لیمو ترش نصف یک عدد
    • پیاز یک عدد
    • زیره یک قاشق چای خوری
    • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
    • سیر له شده یک حبه
    • شکر به مقدار لازم
    • گوجه فرنگی خرد شده ۵۰۰ گرم
    • فلفل سبز تند یا هالوپینو یک عدد
    • گشنیز خرد شده نصف پیمانه
    • پودر فلفل چیلی یک قاشق غذاخوری
    • پیازچه سه شاخه

    دستور تهیه سس سالسا :

    ابتدا گوجه فرنگی را می شویید. سپس به سیخ می کشید . روی حرارت زیاد حدود ۵ دقیقه کباب می کنید. برای کباب کردن گوجه فرنگی ها می توانید از شعله گاز، منقل زغال یا حتی فر استفاده کنید . پس از اینکه گوجه فرنگی ها به خوبی کباب شدند، اجازه می دهید کمی خنک شوند. سپس قسمت بالای گوجه فرنگی ها را خارج می کنید. در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را نیز می گیرید. سپس داخل یک مخلوط کن یا میکسر می ریزید.

    در این مرحله گلبرگ بالای فلفل ها را می گیرید. سپس آنها را نیز به مخلوط کن اضافه می کنید. در ادامه پوست سیر و پیاز را می گیرید و به مخلوط کن اضافه می کنید. سپس آب لیمو ترش را می گیرید . پس از صاف کردن به دیگر مواد اضافه می کنید.

    برگ گشنیز و پیازچه خرد شده را به همراه پودر زیره سبز، نمک و پودر چیلی، به دیگر مواد موجود در مخلوط کن اضافه می کنید و مواد را چند دقیقه میکس می کنید تا کاملا یکدست شوند، سپس به صورت سلفون کشیده در یخچال قرار می دهید تا سس جا بیفتد.

    تند تر کردن سس؟

    در صورتی که تمایل دارید این سس را با طعمی تندتر درست کنید می توانید یا از فلفل قرمز تند استفاده کنید . یا اینکه مقدار فلفل سبز تند موجود در مواد لازم را افزایش دهید. نکته دیگر در مورد طعم گوجه فرنگی کباب شده است، در صورتی که از طعم گوجه فرنگی کباب شده خوشتان نمی آید می توانید گوجه فرنگی ها را به صورت خام به سس اضافه کنید . یا اینکه گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید سپس به سس اضافه کنید. پس از آماده شدن سس آن را به همراه نان ترتیلا ، چیپس سیب زمینی سرخ شده شده و یا انواع ساندویچ ها سرو کنید.

    سس سالسا

    About The Author