• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    آش بادمجان ملایر : طرز تهیه غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

    آش بادمجان ملایر

    اموزش اشپزی و دستور پخت آش بادمجان ملایر غذا سنتی ایرانی و خوشمزه :

    مواد لازم :

    • بادمجان یک کیلو گرم
    • گوشت دنده گوسفندی ۴۰۰ گرم
    • بلغور گندم ۳۰۰ گرم
    • پیاز دو عدد
    • پیازداغ ده قاشق
    • نخود ۸۰ گرم
    • لوبیا سفید ، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز ۱۲۰ گرم
    • سیر داغ یا نعنا داغ چهار قاشق
    • کشک ۲۰۰ گرم
    • روغن ۱۰۰ گرم
    • نمک، فلفل سیاه ، و زرد چوبه به میزان لازم

    طرز تهیه آش بادمجان ملایر :

    عزیزای دلم قبل از هر چیز حبوبات رو به مدت ۲۴ ساعت خیس کنین تا نفخشون گرفته بشه . پیاز‌ها رو خلالی خرد کنین  و با کمی روغن در یک قابلمه تفت بدین تا نرم بشن . گوشت رو اضافه کنید و با پیاز تفت بدین تا رنگ اون  تغییر کنه، کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنین و هم بزنین، و ۸ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنین. بعد از اون حبوبات خیس خورده رو اضافه کنین. در قابلمه رو ببندین و حرارت رو کم کنین و فرصت بدین تا گوشت و حبوبات با هم بپزن.

    یک ساعت مونده به اتمام پخت گوشت، کمی نمک به غذا اضافه کنین . پس از اینکه گوشت کاملا پخت، اونو از قابلمه خارج کنین ، استخونای اون رو جدا کنین و بکوبین. بلغور رو از قبل به مدت ۴-۳ ساعت خیس کنین و سپس در یک قابلمه جدا با کمی آب و ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ روی حرارت ملایم بزارین و یک ساعت فرصت بدین تا بپزه.

    پس از پخت حبوبات:

    بعد از اینکه حبوبات کاملا پخته شدن ، بلغور رو به اونا اضافه کرده و اجازه بدین تا با هم پخته بشن و لعاب بدن.

    بادمجون رو پوست بگیرین ، حلقه حلقه کنین و برای رفع تلخی بادمجان روی اونا نمک بپاشین، نیم ساعت روی صافی بزارین تا تلخی اونا گرفته بشه و بعد با آب سرد بشورین. در ادامه بادمجان‌ها رو در روغن سرخ کنین، و به قابلمه اضافه کنین و فرصت بدین تا بادمجان‌ها بپزن.

    گوشت کوبیده، نیمی از پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ را داخل آش بریزین و اجازه بدین تا روی حرارت ملایم کاملا جا بیفته.

    در پایان کشک رو به آش اضافه کنید، هم بزنین و از روی حرارت بردارین . آش رو در ظرف سرو بریزید و روی اونو  با پیاز داغ، نعنا داغ، سیر داغ و در صورت تمایل گردوی خرد شده تزیین کنین.

    آش بادمجان ملایر

    About The Author