• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت غوره مسما : آموزش آشپزی و طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان

    خورشت غوره مسما

    اموزش اشپزی و دستور پخت خورشت غوره مسما سنتی و خوشمزه در خانه :

    مواد مورد نیاز :

    • غوره ۱۵۰ گرم
    • پیاز درشت یک عدد
    • بادمجان قلمی پنج عدد
    • ران مرغ و سینه مرغ ۵۰۰ گرم
    • زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
    • رب گوجه فرنگی یک  قاشق غذاخوری
    • روغن به میزان کافی
    • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    طرز تهیه خورشت غوره مسما :


    بادمجان ها را پوست می گیرید و از وسط نصف می کنید . در تابه ای روغن می ریزید و روی حرارت ملایم قرار می دهید تا داغ شود . بعد بادمجان ها را در روغن می چینید و اجازه می دهیم تا سرخ شوند . بر می گردانید تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود . در صافی یا روی دستمال های آشپزخانه قرار می دهید تا روغن اضافه آن ها خارج شود.
    در ادامه پیاز را پوست می گیرید و می شویید . روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنید . در قابلمه ای که برای تهیه خورشت در نظر گرفته اید کمی روغن می ریزید و روی حرارت قرار می دهید . پیاز را داخل آن می ریزید و تفت می دهید تا کمی پیاز سبک شود . بعد اجازه می دهیم تا کمی سرخ و طلایی شوند.


    سپس تکه های مرغ را که ران یا سینه مرغ است را اضافه می کنید . صبر می کنید تا خوب سرخ شوند و بعد کمی نمک و زعفران دم کرده و دو لیوان آب داغ روی مواد می ریزید و درب قابلمه را می گذارید و ابتدا کمی حرارت را زیاد می کنید
    تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنید و اجازه می دهید تا مرغ کاملا طی ۴۵ دقیقه بپزد . سپس در شیرجوش یک قاشق روغن می ریزید و روی حرارت کم قرار می دهید و غوره ها را در آن می ریزید و تفت می دهید تا رنگ آن ها تغییر کند.


    زمانیکه ۳۰ دقیقه از پخت مرغ گذشته بود روی مرغ می ریزید و مجددا شیر جوش را روی حرارت قرار می دهید و رب گوجه فرنگی را داخل آن می ریزید و روی حرارت تفت می دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی رنگ آن تغییر کند و بعد به آب مرغ اضافه می کنید.
    و در آخر بادمجان ها را روی مرغ می چینید و درب قابلمه را می گذارید تا ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت کم خورشت غوره مسما خوب جابیافتد و خورشت آب بسیار کمی دیگر داشته باشد و بادمجان ها نیز نرم و مزه دار شوند.خورشت را در ظرف می کشیم و با برنج نوش جان کنید

    خورشت غوره مسما

    About The Author