طرز تهیه و آموزش آشپزی بورک گوشت خوشمزه و آسان در خانه :
مواد مورد نیاز :
- – گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- – پیاز یک عدد
- – قارچ ده عدد
- – سیب زمینی یک عدد
- – فلفل دلمه کوچک یک عدد
- – رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- – جعفری تازه خرد شده به مقدار لازم
- – سیر یک حبه
- – خمیر یوفکا به میزان لازم
- – پنیر پیتزا ، پنیر گودا یا پنیر موزارلا به
مواد لازم :
- – زرده تخم مرغ یک عدد
- – سفیده تخم مرغ یک عدد
- – ماست شیرین دو قاشق غذاخوری
- – کره نرم شده یک قاشق غذاخوری
- – زعفران دم کرده به میزان لازم
- – نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- – پودر آویشن به مقدار لازم
دستور پخت و آموزش آشپزی بورک گوشت :
عزیزان ابتدا پیاز را خرد کنید، سیر را ریز خرد کنید. حالا پیاز ها را درون تابه بریزید. و کمی تفت دهید. سپس سیر را اضافه کنید. پس از اینکه مخلوط پیاز و سیر کمی تفت داده شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. هم بزنید تا آغشته به پیاز و سیر شود و خامی گوشت گرفته شود، سپس زردچوبه و کمی فلفل اضافه کنید. حالا در تابه را بگذارید تا گوشت خوب و کامل بپزد.
سیب زمینی را به روش بخار یا آب پز، بپزید. پس از اینکه پخت و خنک شد، آن را مکعبی ریز خرد کنید. قارچ ها را نیز ریز خرد کنید ، در تابه ای جداگانه در کمی روغن تفت دهید تا خامی و آب قارچ گرفته شود. می توانید چند قطره آبلیمو به قارچ اضافه کنید تا رنگ آن سیاه نشود. فلفل دلمه را نیز خرد کنید
بعد از پخت گوشت:
وقتی گوشت کامل پخت، موادی که در دستور گفتیم را اضافه کنید . نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید. تفت دهید تا مواد خوب ترکیب شوند. در دقایق آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. سپس تفت دهید و سرخ کنید تا مواد گوشتی با رب مزه دار شوند و طعم بگیرند و رنگ خامی گوجه فرنگی از بین برود. در آخر جعفری تازه خرد شده را به مواد اضافه کنید و در حد ۲ دقیقه تفت دهید.
در ظرفی سفیده تخم مرغ، ماست، کره یا روغن را مخلوط کنید. خمیر یوفکا آماده را که از قبل از فریزر خارج کرده بودید آماده کنید. روی سطح صافی یک ورقه از خمیر را قرار دهید. روی سطح خمیر را با یک برس مخصوص آشپزی آغشته به مخلوط سفیده تخم مرغ، ماست و کره کنید تا نرم شده و حالت شکنندگی آن از بین برود.
یک ورقه دیگر از خمیر را روی آن قرار دهید تا بورک مقاوم شده و مواد از آن بیرون نزد مایع را در وسط خمیر قرار دهید پنیر بریزید. در ظرفی زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده را مخلوط کنید. سطح بورک های آماده شده را با کمک یک قلمو آغشته به مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران کنید و خوب رومال کنید و کنجد بزنید و در فر بادمای ۱۸۰ درجه ۲۵ دقیقه بپزید و با انواع سس میل کنید