• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مربای انار : طرز تهیه مربا خوشمزه و آسا خانگی مثل بیرون + نکات

    مربای انار

    آموزش و طرز تهیه مربای انار خوشمزه و آسان در خانه :

    مواد مورد نیاز :

    • آب انار :•: سه پیمانه و نیم
    • دانه انار :•: یک پیمانه
    • شکر :•: سه پیمانه
    • آبلیمو :•: به مقدار لازم

    طرز تهیه مربای انار :

    برای تهیه مربای انار ابتدا برای غلظت انتهایی مربا یک عدد بشقاب را در یخچال بگذارید . برای شروع اول انار ها را دان می کنیم و 1عدد از انارها را که جدا دان میکنیم کناری میگذاریم،
    سپس آب بقیه آنها را با چرخ گوشت یا آبمیوه گیری بگیرید تا سه پیمانه و نیم بشود سپس در قابلمه بزرگی آب انار را بریزید و شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه بجوشد.
    انار دان شده ای را که کناری گذاشته بودید را در قابلمه بریزید و آب لیمو را نیز هم بریزید و 30 دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا خوب مربا غلظت پیدا کند.


    برای متوجه شدن میزان غلظت مربا میتوانید قاشق را در مربا داخل قابلمه بزنید و چند قطره از ان را روی بشقابی که از ابتدا در یخچال گذاشته بودید و اکنون سرد شده است بریزید و بشقاب را سرازیر کنید ،
    اگر به سختی مربا روان شد مشخص است که آماده  شده است، پس مربا را در شیشه ای بریزید و در آن را محکم ببندید و در جای سرد و تاریکی نگهداری کنید. این مربا مانند مربای آلبالو مزه ملسی دارد

    مربای انار

    About The Author