اموزش پخت و طرز تهیه آش گوجه سنتی و خوشمزه خونگی:
شنیدم این آش مال ترکهای عزیز هست
مواد مورد نیاز:
- پياز بزرگ يك عدد
- لوبيا چشم بلبلى يك پيمانه
- برنج ١/٢ پيمانه
- بلغور ١/٢ پيمانه
- سبزى شامل :
- تره و جعفرى نيم كيلو
- پوره گوجه فرنگى نيم كيلو
- نمك فلفل پودر سير پودر پاپريكا و زرد چوبه از هر كدام
- يك قاشق غذا خورى
- پياز داغ و نعناع داغ براى تزيين
دستور پخت و طرز تهیه آش گوجه:
برنج و لوبيا رو از قبل خيس مى كنيم و لوبيا چشم بلبلى رو بطور جدا گانه ميپزيم در غير اينصورت اش مون سياه ميشه
يك عدد پياز بزرگ رو تفت ميديم و تمام أدويه هارو بهش اضافه ميكنيم
بعد به ترتيب برنج ، بلغور و لوبيا ، پوره گوجه و سبزى مونو به مواد اضافه كرده و به ميزان لازم اب افزوده و ميزاريم تا بپزه و جا بيفته
و در اخر با پياز داغ و نعنا
روشو تزيين ميكنيم
براى چاشنى اين اش ميتونين از اب غوره استفاده كنين !