• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان قندی : طرز تهیه نون خوشمزه و سنتی آسان و خانگی + نکات کلیدی

    نان قندی

    آموزش و طرز تهیه نان قندی خوشمزه و آسان خانگی:

    مواد مورد نیاز:

    • شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي)
    • روغن مايع ١/٤ پيمانه
    • ارد ١/٥ پيمانه
    • بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر
    • جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودر بزنين)
    • ماست ١/٤ پيمانه.

    دستور پخت و طرز تهیه نان قندی :

    ماست و شكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شود سپس روغن اضافه شود و در نهايت ارد و بكينگ پودر و نمك اضافه شود همه ي ارد رو يك جا نريزين همينكه خمير به دست نچسبيد كافيه خمير نياز به ورز دادن زياد نداره و بسيار لطيفه و نياز به استراحت هم نداره
    خمير روبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چند تا سوراخ بزنين و روش و باقلم رومال يك عدد زرده و يك ق روغن مايع و اب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاتر از وسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تا روي نان طلايي شود

    نان قندی

    About The Author