آموزش و طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و اسان خانگی :
مواد مورد نیاز :
- .آرد 1 لیوان
- نبات خرد شده یا شکر 1 لیوان ( و يا عسل)
- کره یا روغن محلی 100 گرم
- گلاب نصف لیوان
- زعفران ساییده و دمكرده به ميزان لازم
- بادام پرک یا خلال بادام 50 گرم (در صورت تمايل)
دستور تهیه کاچی زعفرانی :
برای تهیه کاچی زعفرانی ابتدا باید شكر را با 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
سپس آن را صاف كرده، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید و آن را كنار بگذارید تا سرد شود.
كره را در یك قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
سپس آرد را کمکم اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را مرتب به هم بزنید.
شعله را کم كرده و به همزدن ادامه دهید تا رنگ آرد طلایی شود. ( برای تهیه كاچی نیاز به سرخكردن آرد نیست، همینقدر که بوی خامی آرد گرفته شود کافی است). در این مرحله، یک چهارم قاشق چایخوری نمك اضافه كرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
شربت را كم كم به آن اضافه کرده و مرتب به هم بزنید تا مایع صاف و یك دست شود.
ظرف را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاچی جا بیفتد.
در صورتی كه كاچی كمی سفت شد، میتوانید یك لیوان آب به آن اضافه كنید و اجازه دهید، كاچی به روغن بیفتد.
. (كاچي رو معمولا با آرد گندم ، يا آرد برنج و يا تركيب هر دو درست ميكنند)
در اخر بزاريد براي حدود نيم ساعت دم بكشه تا كامل به روغن بيفته.