• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    قورمه سبزی گیلانی : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه و آسان خانگی

    قورمه سبزی گیلانی

    آموزش و دستور پخت خورش قورمه سبزی گیلانی خوشمزه و آسان در خانه :

    مواد مورد نیاز:

    • سبزی قورمه 500 گرم
    • لوبیا قرمز 1 لیوان
    • گوشت گوساله 400-600 گرم
    • آبغوره 1/2 لیوان
    • فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
    • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
    • بادمجان قلمی 2 عدد
    • گوجه فرنگی 2 عدد
    • روغن کنجد به میران لازم
    • لیمو عمانی 2 عدد ( در صورت تمایل)

    آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت قورمه سبزی گیلانی:

    ابتدا لوبیا قرمز را از شب گذشته خیس می کنیم . اگر سبزی را در همان روز سرخ می کنید با یک پیاز متوسط رنده شده مخلوط کنید و سرخش کنید؛ در نظر داشته باشید که رنگ سبزی بعد از سرخ شدن باید سبز تیره باشد. لوبیای خیس خورده را کمی در آب جوش گذاشته و بعد داخل صافی ریخته و روی آن آب گرم می ریزیم؛ تا رنگ قرمز و احیانا سیاه لوبیا کاملا تمام شود. در این مرحله روغن کنجد را داخل قابلمه ریخته و بعد سبزی سرخ شده و گوشت را با هم تفت می دهیم؛ که رنگ گوشت عوض شود.

    اکنون فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و یک تفت کوچک می دهیم. حال لوبیا ها را اضافه کرده و مقدار قابل توجهی آب می ریزیم. شعله را کم می کنیم تا خورشت بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت خورشت آبغوره و نمک را اضافه می کنیم. اکنون بادمجان ها را که تلخیش را از قبل گرفته بودیم داخل روغن کنجد سرخ می کنیم؛ و در 10 دقیقه ی آخر به قورمه سبزی اضافه کرده تا چند قل کوچک در قرمه سبزی بزند. همچنین گوجه ها را در روغن کنجد سرخ می کنیم و موقع سرو کردن خورشت روی آن قرار می دهیم.

    قورمه سبزی گیلانی

    About The Author