آموزش و دستور پخت خورش قورمه سبزی گیلانی خوشمزه و آسان در خانه :
مواد مورد نیاز:
- سبزی قورمه 500 گرم
- لوبیا قرمز 1 لیوان
- گوشت گوساله 400-600 گرم
- آبغوره 1/2 لیوان
- فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- بادمجان قلمی 2 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- روغن کنجد به میران لازم
- لیمو عمانی 2 عدد ( در صورت تمایل)
آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت قورمه سبزی گیلانی:
ابتدا لوبیا قرمز را از شب گذشته خیس می کنیم . اگر سبزی را در همان روز سرخ می کنید با یک پیاز متوسط رنده شده مخلوط کنید و سرخش کنید؛ در نظر داشته باشید که رنگ سبزی بعد از سرخ شدن باید سبز تیره باشد. لوبیای خیس خورده را کمی در آب جوش گذاشته و بعد داخل صافی ریخته و روی آن آب گرم می ریزیم؛ تا رنگ قرمز و احیانا سیاه لوبیا کاملا تمام شود. در این مرحله روغن کنجد را داخل قابلمه ریخته و بعد سبزی سرخ شده و گوشت را با هم تفت می دهیم؛ که رنگ گوشت عوض شود.
اکنون فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و یک تفت کوچک می دهیم. حال لوبیا ها را اضافه کرده و مقدار قابل توجهی آب می ریزیم. شعله را کم می کنیم تا خورشت بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت خورشت آبغوره و نمک را اضافه می کنیم. اکنون بادمجان ها را که تلخیش را از قبل گرفته بودیم داخل روغن کنجد سرخ می کنیم؛ و در 10 دقیقه ی آخر به قورمه سبزی اضافه کرده تا چند قل کوچک در قرمه سبزی بزند. همچنین گوجه ها را در روغن کنجد سرخ می کنیم و موقع سرو کردن خورشت روی آن قرار می دهیم.