دستور پخت و طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و آسان ایرانی :
خب اول از همه چند تا نکته بهتون بگم.
هر چقدر تمر هندی که استفاده میکنید تیره تر باشه قلیه هم تیره تر میشه.
قلیه ماهی نسبت به قلیه میگو آبدار تر هست پس برای غلظتش میتونید نیم ساعت آخر یکم آرد بهش بزنید.
جنوبی ها از ماهی سنگسر و یا ماهی هامور استفاده میکنن که بسیار لذیذه. اگر دسترسی ندارید مثل من میتونید از ماهی هایی که تیغ کمتری دارن استفاده کنید. من چون اینجا دسترسی نداشتم از سالمون استفاده کردم.
و اینکه هم ماهی رو خام میتونید تو قلیه بریزید هم سرخش کنید و اضافه کنید.
یک قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی هم خوشرنگ و خوشمزش میکنه
جنوبی های نازنین
آموزش و طرز تهیه قلیه ماهی:
اول پیاز رو نگینی کنید تفت بدید. برای دو نفر پنج تا شش قاشق پر گشنیز تازه یا خشک تفت بدید آبش کشیده بشه. سه تا چهار حبه سیر با زردچوبه فلفل نمک ادویه کاری خوب بکوبید به پیاز اضافه کنید بعد سبزی سرخ شده و یک قاشق مربا خوری شنبلیله خشک. یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی.
حدود دویست گرم تمر هندی رو با یک تا دو پیمانه آب جوش مخلوط کنید و بعد از صافی رد کنید و آب به دست اومده رو به پیاز و سبزی اضافه کنید. اگر آبش کم بود یک پیمانه آب دوباره اضافه کنید بذازید بجوشه و درشو نیمه باز بذارید.
ماهی رو یکم در آرد و زردچوبه و نمک و فلفل بزنید سرخ کنید و نیم ساعت آخر به قلیه اضافه کنید و درشو باز بذارید تا روغن روش خشک بشه یکم. اگر دیدی آبکیه یکم بهش آرد بزنید حدود یک قاشق چای خوری.
جنوبی ها هم با برنج میخورن هم به صورت تلیت با نون که فوق العاده میشه.
نوش جاااان