• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سوپ شیر و خامه : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی + نکات کلیدی

    سوپ شیر و خامه

    آموزش و دستور پخت سوپ شیر و خامه خوشمزه خانگی:

    طرز تهیه سوپ شیر و خامه:

    برای درست کردن سوپ شیر و خامه ابتدا جوی پوست کنده رو از شب قبل خیس کردم چند بار آبش رو عوض کردم با یک عدد پیاز بزرگ نگینی شده و نصف سینه ی مرغ گذاشتم بپزه دو قاشق کره اضافه کردم که سر ریز نشه و گاز و کثیف نکنه در قابلمه رو نیمه باز بگذارید بعد دو ساعت دو عدد هویج نگینی خورد شده اضافه کردم. سینه ی مرغ رو از سوپ خارج کردم ریش ریش کردم و دوباره با سوپ مخلوط کردم یه لیوان جو پرک رو هم شستم و به سوپ اضافه کردم برای لعاب و کرمی شدن سوپ لازمه.

    وقتی جو خوب باز شد و آب سوپ کم شد یه لیتر شیر رو گرم کردم و به سوپم اضافه کردم. شیر سرد باعث میشه سوپتون ببره. تواین مرحله قارچ اسلایس شده رو که کمی با کره تفت داده بودم اضافه میکنم. دو قاشق ذرت اب پز شده اضافه کردم. یک عدد خامه کوچیک رو با کمی از سوپ مخلوط کردم و به سوپم اضافه کردم نمک و فلفل سوپ رو میزون میکنم. بعداز اینکه چند تا قل زد زیر سوپ رو خاموش میکنم و موقع سرو با گشنیز و جعفری ساتوری شده تزیین کردم. نوش جان

    سوپ شیر و خامه

    About The Author