۰
سبد خرید
    هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

طرز تهیه چلو ماهیچه : آموزش آشپزی غذای سنتی و خوشمزه و آسان

طرز تهیه چلو ماهیچه

آموزش طرز تهیه چلو ماهیچه خوشمزه و آسون خونگی:

دستور پخت و طرز تهیه چلو ماهیچه :

چند تا پیاز درشت رو خلالی میکنیم و در ظرف میریزیم و با کره کمی تفت میدیم ماهیچه ها رو روی پیاز میچینیم و دارچین و چند حبه سیر و یه دونه هویچ هم اضافه میکنیم و دوباره چند تا پیاز درشت هم دوباره خلالی میکنیم و روی ماهیچه ها میریزیم و یک استکان آب اضافه میکنیم و در ظرف رو میبندیم و به مدت سه الی چهار ساعت در فر قرار میدیم هر ساعت به ماهیچه ها سرمیزنیم و یک تکون میدیم و اگه آبش تمام شده دوباره یک استکان آب اضافه میکنیم وقتی ماهیچه پخت زعفران و نمک و فلفل اضافه میکنیم و نیم ساعت بعد ماهیچه آماده اس این غذا آب نداره و ماهیچه ها مون با آب پیاز پخته میشه و در آخر ماهیچه ایی نرم و خوشمزه به همراه برنج ایرانی خوش عطر خواهیم داشت و نوش جان

طرز تهیه چلو ماهیچه

About The Author