• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک یزدی بدون فر : طرز تهیه کیک و شیرینی خوشمزه و آسان خانگی

    کیک یزدی بدون فر

    دستور پخت و طرز تهیه کیک یزدی بدون فر خوشمزه و آسان خانگی:

    مواد مورد نیاز:

    • آرد سفید سه صفر یا قنادی 300 گرم (دولیوان پر+دو قاشق پر )
    • تخم مرغ سه عدد
    • شکر 200 گرم (یک لیوان )
    • روغن مایع 175 میلی لیتر ( یک لیوان سرخالی)
    • ماست 150 گرم ( تقریبا سه چهارم لیوان )
    • گلاب دو قاشق غذاخوری
    • عسل یک قاشق غذاخوری یا شربت بار دو قاشق
    • بکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
    • نمک میوه نصف قاشق چایخوری
    • پودر هل یک قاشق چایخوری
    • وانیل پودری یک هشتم قاشق چایخوری .

    آموزش و طرز تهیه کیک یزدی بدون فر:

    آرد + بکینگ پودر و نمک میوه رو با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار .

    تخم مرغ و شکر و وانیل و هل رو با همزن تا جایی که کرم رنگ و کشدار و حجمش دوبرابر بشه هم میزنیم .

    به ترتیب روغن مایع و ماست و گلاب و عسل رو میریزیم تا خوب یکدست بشه .

    آرد رو کم کم در چند مرحله ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا پفش نخوابه .

    به اندازه دو سوم داخل کپسول ها رو پر میکنیم و روشون کنجد میپاشیم .

    بدون_فر

    20 دقیقه مونده که کار آماده سازی مواد تموم بشه روی گاز شعله پخش کن میذاریم .

    تابه رو میذاریم روش داخل تابه یه پایه فلزی میذاریم درب تابه رو میذاریم 20 دقیقه زمان میدیم تا گرم بشه حرارتش از دم کردن برنج کمی بیشتر باشه (زیاد نکنید میسوزه) .

    سینی کیک ها رو میچینیم تو تابه درشو میذاریم و حدودا 40 دقیقه زمان میگیریم
    وقتی روش طلایی شد و با خلال دندون چک کردیم چیزی نچسبه.

    کیک یزدی بدون فر

    About The Author