آموزش و طرز تهیه خورشت ترش تره غذای سنتی گیلان خوشمزه و آسان :
مواد مورد نیاز:
- سبزي ترش تره (تره ، جعفري ، گشنيز، كمي نعنا ، اسفناج ، شويد :٧٥٠ گرم
- تخم مرغ :۲عدد
- سير رنده شده: ٧ حبه
- آبغوره :١ پيمانه
- آرد برنج :۳ ق مرباخوری
- روغن: به اندازه کافی (من از کره محلی استفاده کردم)
- نمك، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه خورشت ترش تره :
اول از همه سبزي رو شستم و خورد كردم و با نصف ليوان آب گذاشتم تا بپزه رنگ سبزی کمی تغییر کنه
تو يه ظرفي آرد برنج و با آبغوره مخلوط كردم و اين مخلوط و به سبزي پخته شده اضافه كردم و بهم زدم تا ته نگيره كمي كه باهم مخلوط شد كمی کره حیوانی ریختم و نمك و فلفل را هم اضافه كردم و باز هم زدم
داخل يه ماهي تابه ديگر سير رنده شده رو سرخ كردم و بهش نمك و كمي زردچوبه زدم و تخم مرغ ها رو بهش اضافه كردم و مخلوط سير و تخم مرغ و به سبزي پخته شده اضافه كردم و حدود ۱۰ دقیقه میذاریم خورشت جا بیفته
به همين زودي خورشتم آماده شد.
ترش تره يه غذاي فوق العاده خوشمزه گيلاني هستش
تو گيلان اين غذا رو با ماهي دودي يا كولي شور ميل ميكنند.