دستور پخت و آموزش آشپزی خورشت آلبالو سنتی و ساده خوشمزه و اسان خانگی:
آموزش پخت و طرز تهیه خورشت آلبالو خوشمزه و خونگی :
ابتدا برای سه نفر یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی و سبک شوند . سپس تکه های مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه می کنیم شعله گاز رو کم می کنیم تا تکه های مرغ طلایی شوند بعد یک لیوان آب جوش اضافه می کنیم و یک ساعتی زمان می دهیم تا مرغ ها پخته شوند .
دو لیوان آلبالوی هسته گرفته رو به همراه یک یا دو قاشق آب نارنج یا آبلیمو و دو یا سه قاشق شکر (بنا به ذائقه تون) با نصف لیوان آب تو قابلمه ای بریزید و با شعله ملایم نیم ساعتی بذارید غلیظ بشه و قوام بگیره سپس آب مرغ رو بهش اضافه کنید و تکه های مرغ پخته شده رو تو سس آلبالو بچینید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا مرغ ها مزه دار بشن و خورش جا بیفته و روغن بندازه خورش فوق العاده خوشمزه و ملس شما آماده اس