آموزش و دستور پخت اکبر جوجه خوشمزه و سنتی ایرانی :
مواد مورد نیاز :
مرغ کوچولو نهایتا ۱ کیلویی،
نمک دو قاشق غذاخوری ،
آبلیمو نصف فنجون ،
آب به اندازه ای که روی مرغ ها رو بگیره،
کره ۵۰ گرم،
روغن مایع ۱ لیوان،
آب ولرم ۱ الی ۱/۵ لیوان
طرز تهیه و دستور پخت اکبر جوجه:
مرغ رو از وسط جوری برش میزنیم که هر طرف یه رون، یه سینه و یه بال قرار بگیره، بعد توی محلول آب و آبلیمو و نمک به مدت حداقل ۶ ساعت استراحت میدیم، حالا داخل یه ظرف گود مثل قابلمه ، آب و روغن و کره رو میریزیم و اجازه میدیم بجوش بیاد مرغ ها رو از قسمت گوشت داخلش میذاریم (استخوان رو به بالا باشه) اولش حرارت بالا باشه تا مرغ آب نندازه، بعد دیگه حرارت رو کم میکنیم تا آروم آروم بپزه و بعدم سرخ بشه، یکی دوبار پشت و رو کردم تا هر دو طرفش سرخ بشه، راستی یه بیست دقیقه ای در ظرف رو بستم بنظرم زودتر مغز پخت شد، زمان تقریبی برای پخت ۱ الی ۱/۵ ساعت.