دستور پخت و طرز تهیه کلوچه وانیلی خوشگل و خوشمزه خانگی:
مواد مورد نیاز:
- شیر ولرم ۷۰ میلی یا ۱/۴ لیوان دسته دار
- شکر ۱۴۰ گ یا۳/۴ ل
- تخم مرغ ۱ عدد + یک عدد سفیده
- کره یا روغن نیمه جامد ۸۰ گ یا ۲/۳ ل
- آرد ۳۳۰ گ یا ۲ ل + ۲/۳ ل
- وانیل ۱/۲ ق چ
- بیکینگ پودر ۱/۵ ق چ
- رومال یک زرده + نوک ق چ پودر کاکائو با هم مخلوط شده
آموزش پخت و طرز تهیه کلوچه وانیلی:
شکر و وانیل را به شیر ولرم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل بشه کره یا روغن نیمه جامد را با تخم مرغ جداگانه با هم مخلوط کنید و هردو مواد را با هم ترکیب کنید این مواد را به آرد و بیکینگ پودر الک شده اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد این خمیر چسبندس خمیرا در نایلون بپیچید و در یخچال مدت ۳۰ دقیقه استراحت بدهید بعد از استراحت سطح کارو آرد پاشی کنید و خمیر را به ضخامت کمتر از یک سانت باز کنید و قالب دلخواه بزنید و در سینی فر با فاصله بچینید و با زرده رومال کنید و با چنگال روی آنها خط بندازید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا زمانی که سطح کلوچه طلایی بشه نوش جان .