• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کاسترول بادمجان : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خونگی + نکات کلیدی

    کاسترول بادمجان

    آموزش پخت و طرز تهیه کاسترول بادمجان خونگی و خوشمزه :

    من با دستور خانم صرافها در به خانه بر میگردیم

    مواد مورد نیاز:

    • شیر یا آب یک پیمانه
    • شکر یک قاشق سوپخوری
    • آرد حدود چهار پیمانه … من سه پیمانه زدم
    • نمک کمی
    • روغن یا کره نصف پیمانه
    • بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری

    مواد داخل خمیر:

    • بادمجان یک و نیم عدد
    • گوشت چرخکرده 500 گرم
    • پیاز دو عدد
    • فلفل دلمه ای دو عدد
    • رب 3_ 4 قاشق غذاخوری
    • پنیر پیتزا 300 گرم
    • زرده تخم مرغ برای رومال

    دستور پخت و طرز تهیه کاسترول بادمجان :

    آب یا شیر را با نمک و شکر و روغن مخلوط میکنیم آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه میکنیم تا به دست نچسبد . دقت کنید آرد اضافی نزنید. خمیر را استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه

    تلخی بادمجان را میگیریم و حلقه حلقه کرده سرخ میکنیم پیاز داغ و گوشت را تفت میدهیم و اودیه و رب میزنیم از روی حرارت برمیداریم و فلفل دلمه ای میزنیم
    خمیر را دو قسمت میکنیم . یک قسمت رو روی سطح آرد پاشی شده به صورت بیضی یا هر شکل دلخواه در میاریم و به سینی فر انتقال میدیم روی خمیر کمی پنیر پیتزا میریزیم بعد بادمجان، پنیر، گوشت و….


    کمی از خمیر دوم رو برای تزیین نگه میداریم و بقیه رو باز میکنیم ، روی مواد میندازیم و لبه ها رو میچسبونیم روی خمیر رو تزیین میکنیم و رومال زرده تخم مرغ و زعفران زده 45_50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 میذاریم

    کاسترول بادمجان

    About The Author