آموزش پخت و طرز تهیه خوراک دل مرغ غذای سنتی و خوشمزه و آسون خونگی:
دستور پخت و طرز تهیه خوراک دل مرغ :
كافيه دل مرغ رو بعد از شستن و تميز كردن بزاريد بپزه تقريبا كمي طول ميكشه بپزه بزاريد نرم نرم بشه بعد پياز داغ كنيد و كمي هم سير رنده شده بربزيد تا تفت بخوره و بعد دل مرغ رو بهش اضافه كنيد خوب تفت بدين بعد قارچ رو اضافه كنيد و تفت بدين تا ابش خشك بشه زرچوبه رو هم موقع پياز داغ كردن اضافه كنيد بعد كه قارچ تفت خورد فلفل دلمه هم اضافه كنيد تفت بدين و بعد گوجه نگيني شده و فلفل و نمك و پاپريكا هم اضافه كنيد و البته كمي هم رب خوب همه رو تفت بدين در اخر يك استكان اب بريزيد و اجازه بدين بجوشه تا ابش خشك بشه و شكل يك سس رو بگيره و بعد در كنار سيب زميني سرخ كرده و نون يا پلو نوش جان كنيد