• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک شیفون موکا : طرز تهیه کیک و شیرینی کافی شاپی در خانه

    کیک شیفون موکا

    دستور پخت و طرز تهیه کیک شیفون موکا خوشمزه و آسون خونگی:

    مواد مورد نیاز:

    • پودر کاکائو …۱/۳ پیمانه
    • نسکافه یک و ۱/۳ پیمانه .
    • آب جوش … نود میلی لیتر
    • شکر …‌۱ پیمانه.
    • زرده تخم مرغ …۳ عدد
    • روغن مایع …۱/۴پ
    • وانیل … ۱/۸ ق چایخوری
    • نمک .. ۱/۴+۱/۸ق چ
    • سفیده تخم مرغ ..۴ عدد
    • کرم تارتار ۱/۴ق چ (قابل حذف)
    • بیکینگ پودر …۱ ق چ
    • آرد …۱ پیمانه …

    آموزش پخت و طرز تهیه کیک شیفون موکا :

    پودر کاکائو + نسکافه را در آب جوش حل میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک بشه . ۱/۸ شکر را کنار میگذاریم . در کاسه بزرگی زرده تخم مرغ ، بقیه شکر ، روغن مایع ، وانیل ، نمک و مخلوط کاکائو سرد شده رو با دور تند همزن ۳…۴ دقیقه میزنیم تا حجیم و روشن بشه . آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک میکنیم و به مایه اضافه می کنیم . در ظرفی جداگانه و کاملا خشک ، با همزن کاملا تمیز و خشک سفیده رو می زنیم تا کمی کف کنه ، کرم تارتار رو می زنیم و دوباره هم می زنیم تا سفید بشه . شکر باقیمانده رو کم کم اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا کاملا سفت بشه و اگر ظرف رو برگردونیم ، از ظرف نریزه ..

    کمی از سفیده زده شده رو به مخلوط زرده اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا مواد کمی شل بشه . بقیه سفیده رو با لیسک به آرامی با مواد مخلوط می کنیم و دورانی هم می زنیم تا پف مواد نخوابه . قالب میان تهی ۲۳ سانت رو چرب می کنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه می پزیم . تست خلال دندون فراموش نشه . کیک را ۵ دقیقه در قالب خنک کنید و بعد روی توری سیمی کاملا خنک کنید . کرم تارتار پودر سفیدیه که برای فرمدهی بهتر سفیده هست و قابل حذفه .

    کیک شیفون موکا

    About The Author