دستور پخت و طرز تهیه قورمه سبزی غذای سنتی و خوشمزه ایرانی :
مواد مورد نیاز:
- گوشت : نیم کیلو
- پیاز : ۱ عددبزرگ
- روغن :۲۵۰گ
- لیمو عمانی :۵.۶ عدد
- لوبیا سفید : نیم پیمانه
- سبزی خورشت : ۱ کیلوگرم
- زردچوبه، نمک، فلفل : به مقدار لازم
آموزش پخت و طرز تهیه قورمه سبزی :
اول پیاز ها رو داخل روغن تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه و تفت میدیم و زردچوبه و فلفل سیاه رو به گوشت اضافه میکنیم و بعد لوبیا ها رو اضافه و روی مواد آب ریخته و میزاریم کمی بپزه تا گوشت نیم پز بشه.
داخل قابلمه جدا سبزی قرمه سبزی رو داخل روغن تفت میدیم بعد به مواد گوشت اضافه میکنیم و نمک میزنیم، بعد از اینکه غذای ما چند بار جوش خورد لیمو عمانی رو اضافه میکنیم و ۱ تا ۱/۵ ساعت میزاریم بپزه بعد از اینکه قرمه سبزی حسابی جا افتاد با پلو نوش جان کنید.