آموزش و طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه و آسون خونگی :
مواد لازم :.
آرد نخودچی …۵۰۰ گرم .
روغن صاف قنادی …۲۰۰ گرم.
پودر هل …. یک قاشق چایخوری سرپر.
پودر قند ….۲۲۰ گرم .
روغن مایع ….۵۰ گرم .
زعفران دم کرده غلیظ … یک قاشق چایخوری.
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی نخودچی :
روغن صاف قنادی و روغن مایع و پودر هل و پودر قند رو انقدر میزنیم تا کاملا سبک بشه و هیچ دانه ای در آن نماند ، میتوان از اسانس هل هم استفاده کرد. زعفران غلیظ دم شده و آرد رو هم اضافه میکنیم و خمیر رو دوبار از چرخ گوشت رد میکنیم . اگر خمیر خشک بود حداکثر دو قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه میکنیم …
خمیر رو پهن میکنیم و با کاتر فشاری مخصوص نخودچی قالب میزنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختیم میگذاریم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم .
نکات:
بعد از اینکه از فر در آوردیم باید سه ساعت شیرینی در سینی خنک بشه و بعد از سینی در بیاوریم.
اگر بعد از پخت شیرینی ترک خورد یعنی زعفران غلیظ نبوده .
اگر شیرینی حفره دار شد یعنی پودرقند و روغن خوب همزده نشده .
روغن قنادی و روغن جامد متفاوت هستند.
برای بهتر کاتر زدن میشه خمیر رو کمی در یخچال گذاشت تا خنک بشه.