آموزش پخت زبرا کیک با روش آسان و حرفه ای در خانه :
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ …۳ عدد
وانیل ..۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع …. یک پیمانه
شیر یا آب …یک پیمانه
شکر … یک و نیم پیمانه
آرد … دو و نیم پیمانه + دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر …. ۲ ق مرباخوری سرخالی
کاکائو ….۲ ق غذاخوری .
دستور پخت و طرز تهیه زبرا کیک :
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کرمی و کش دار بشه . روغن رو اضافه کنید و بعد شیر یا آب رو بزنید (من شیر ریختم ) آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم میزنیم . اگر زیاد هم بزنید پف کیک می خوابه . اگر وقتی آرد تموم شد دیدید خوب حل نشده با دور کند همزن در حد ۵ ثانیه بزنید . مواد رو دو قسمت کنید . به یک قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت دیگه دو قاشق آرد رو اضافه کنید . این کار برای اینه که غلظت دو قسمت یک اندازه باشه .
کف قالب رو کاغذ روغنی انداختم و یک ملاقه از مواد کاکائویی وسط قالب میریزیم . حالا یک ملاقه از مواد سفید رو دقیقا وسط مواد کاکائویی میریزیم و این کار رو تا آخر ادامه میدیم . فر رو با ۱۸۰ درجه از قبل گرم می کنیم و کیک رو به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم . این زمان تقریبی هست پس تست خلال فراموش نشه .