آموش پخت و طرز تهیه کیک چای خوشمزه و آسون خونگی:
اندازه لیوان 200 میلی لیتر هست . بنابراین اگر پیمانه تون لیوان فرانسوی دسته دار هست ، چهار پنجم لیوان میشه یک پیمانه ….
.
مواد لازم :.
تخم مرغ :3 عدد
شکر :1/5 لیوان
روغن مایع : 1 لیوان
چای دم کشیده ولرم : 1لیوان
کاکائو :3 ق غ
آرد: 2/5 لیوان
بیکینگ پودر :2/5 ق چ
وانیل شکری ::1/4 ق چ( وانیل خالص ، نصف این مقدار).
دستور پخت و طرز تهیه کیک چای:
من بسته به ذائقه خودم چای دارچین دم کردم . یک لیوان از چای رو بدون اینکه آب جوش بهش اضافه بشه کنار بگذارید تا ولرم بشه . شکر و تخم مرغ را حدود 5 دقیقه خوب بزنید . روغن مایع را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید . چای را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه بدید . آرد ، پودر کاکائو ، وانیل و بیکینگ پودر را الک کرده و به تناوب به مواد اضافه کنید . قالب ۲۳ سانت رو با کره چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید . کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بپزید .
میتونیم پودر کاکائو رو حذف کنیم و به اندازه یه قاشق غذاخوری به آرد اضافه کنیم . .
اگر پودر کاکائو تون مثل من تیره هست ، از میزان کاکایو کم کنید و به همون اندازه به آرد اضافه کنید . .
من برای چرب کردن قالب از روغن جدا کننده استفاده کردم ..
قالب من ۲۰ سانت بود.