• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک چای : طرز تهیه کیک و شیرینی خوشمزه و آسون خونگی

    کیک چای

    آموش پخت و طرز تهیه کیک چای خوشمزه و آسون خونگی:

    اندازه لیوان 200 میلی لیتر هست . بنابراین اگر پیمانه تون لیوان فرانسوی دسته دار هست ، چهار پنجم لیوان میشه یک پیمانه ….
    .
    مواد لازم :.
    تخم مرغ :3 عدد

    شکر :1/5 لیوان

    روغن مایع : 1 لیوان

    چای دم کشیده ولرم : 1لیوان

    کاکائو :3 ق غ

    آرد: 2/5 لیوان

    بیکینگ پودر :2/5 ق چ

    وانیل شکری ::1/4 ق چ( وانیل خالص ، نصف این مقدار).

    دستور پخت و طرز تهیه کیک چای:

    من بسته به ذائقه خودم چای دارچین دم کردم . یک لیوان از چای رو بدون اینکه آب جوش بهش اضافه بشه کنار بگذارید تا ولرم بشه . شکر و تخم مرغ را حدود 5 دقیقه خوب بزنید . روغن مایع را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید . چای را کم‌ کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه بدید . آرد ، پودر کاکائو ، وانیل و بیکینگ پودر را الک کرده و به تناوب به مواد اضافه کنید . قالب ۲۳ سانت رو با کره چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید . کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بپزید .

    میتونیم پودر کاکائو رو حذف کنیم و به اندازه یه قاشق غذاخوری به آرد اضافه کنیم . .
    اگر پودر کاکائو تون مثل من تیره هست ، از میزان کاکایو کم کنید و به همون اندازه به آرد اضافه کنید . .
    من برای چرب کردن قالب از روغن جدا کننده استفاده کردم ..
    قالب من ۲۰ سانت بود.

    کیک چای

    About The Author