آموزش و طرز تهیه کراکت سیب زمینی پنیری خوشمزه و اسون خونگی :
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی متوسط 4عدد
پیازچه یا جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری ( من از هردوش ریختم)
سیر رنده شده :4حبه
نمک دو قاشق چایخوری
فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
ارد گندم یا قنادی نصف لیوان ( من به جاش سه قاشق نشاسته ذرت ریختم )
پنیر پیتزا : به میزان لازم
ارد سوخاری و ارد و تخم مرع و سس کچاپ برای سوخاری کردن
دستور پخت و طرز تهره کراکت سیب زمینی پنیری:
سیب زمینی رو آب پز کردم و لهش کردم ، میشه رنده هم کرد . سیر و فلفل و آویشن رو بهش زدم . البته من خودم یه کم پاپریکا و ادویه ماکارونی هم بهش زدم . جعفری یا پیازچه رو بهش اصافه کردم و خوب مخلوط کردم . تو دستور برای مواد میانی تخم مرغ نداشت ولی من یک تخم مرغ کوچک جهت محکم کاری زدم . مقداری از مواد رو کف دست باز کردم و وسطش کمی پنیر پیتزا گذاشتم . بعد مواد رو پیچیدم و تو سینی که کفش آرد ریخته بودم گذاشتم و با آرد پوشش دادم .
بعد رول ها رو با همون ظرف نیم ساعت تو فریزر گذاشتم . به تخم مرغی که برای سوخاری کردن بود دو قاشق سس کچاپ زدم و رول ها رو تو تخم مرغ و بعد آرد سوخاری غلتوندم . اگه سوخاری بیشتر دوست دارید دوباره تو تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتونید . بعد دوباره رول ها رو نیم ساعت تو فریزر یا یک ساعت تو یخچال میگذاریم تا خودشون رو بگیرن و بعد سرخش می کنیم . به همین سادگی به همین خوشمزگی . برای کنار رول ها من چیپس خلالی گرفتم منتها به لطف النا و باباش فقط انقدرش برای کنار غذا موند.
.
میتونید پنیر پیتزا رو حذف کنید.
میشه به جای آرد به مواد نشاسته ذرت هم زد .