آموزش و طرز تهیه پاستا با قارچ استروگانف خوشمزه و آسون خونگی :
مواد مورد نیاز:
- 400 گرم پاستا
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 400_500 گرم قارچ ورقه ای خرد شده
- 1/2 پیاز خرد شده
- 2_4 حبه سیر رنده شده
- 1 لیوان آب گوشت یا سبزیجات و یا شیر
- 1 بسته خامه صبحانه (طبق سلیقه تون میتونید کمتر استفاده کنید )
- 1/2 قاشق چایخوری سس خردل
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- 1/2 قاشق چایخوری آویشن تازه یا خشک
- نمک و فلفل
دستور پخت و طرز تهیه پاستا با قارچ استروگانف :
ابتدا پاستا را طبق دستور العمل روی بسته بندی بپزید، همزمان برای آماده کردن سس 2 قاشق روغن و کره را در ماهیتابه گرم کنید ، پیاز را اضافه کرده تفت دهید، قارچ های خرد شده را اضافه کنید و برای 6_7دقیقه یا تا زمانی که آب قارچ ها کشیده شود و رنگ انها کاراملی شود بپزید سپس سیر را اضافه کنید تفت دهید تا عطر سیر بلند شود .
بعد آرد را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید بعد آبگوشت یا شیر را بریزید و هم بزنید اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا سس قوام پیدا کند بعد خامه را اضافه کنید حرارت را خیلی کم کنید، سس ورچستر و خردل را اضافه کنید سپس نمک و فلفل بزنید بلافاصله حرارت را خاموش کنید و پاستا را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا کامل با سس ترکیب شود، سپس پاستا را گرم با آویشن تازه و فلفل سیاه بیشتر سرو کنید
نوش جان