• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان بروتشن : طرز تهیه نون آسون و خوشمزه خونگی + نکات

    نان بروتشن

    دستور پخت و طرز تهیه نان بروتشن خوشمزه و آسون خونگی:

    مواد لازم : آرد فانتزی 300 گرم (من با آرد سه صفر درست کردم)

    آب ولرم : 150میلی لیتر

    نمک :1/2 ق چ

    بهبود دهنده :1/2ق چ

    مایه خمیر :1ق چ سرپر

    روغن زیتون 30 گرم

    عسل ۱1ق چ.
    .
    بهبود دهنده حالت پودری داره و باعث افزایش کیفیت آرد و نان و در نتیجه ماندگاری و تازگی بیشتر نان میشه . قیمت زیادی نداره .من 50 گرم رو 3500 تومن خریدم.

    آموزش پخت و طرز تهیه نان بروتشن:

    آرد و نمک و بهبود دهنده رو الک میکنیم. عسل رو در آب ولرم حل میکنیم و مایه خمیر رو اضافه میکنیم در طرف رو می بندیم و میگذاریم مایه خمیر فعال بشه. همه مواد و روغن زیتون رو داخل کاسه همزن میریزیم و به مدت 8 تا 9 دقیقه با دستگاه ، یا 15 دقیقه با دست خوب ورز میدیم . خمیر اصلا چسبندگی نداره . خمیر خوش قلق یعنی این . چون استراحت اولیه هم نداره .

    خمیر رو به شش قسمت تقسیم میکنیم و چانه میزنیم و 15 دقیقه استراحت میدیم. نیمی از چانه ها را در آب و سپس در کنجد میزنیم . بقیه رو فقط در آب میزنیم و چانه ها را روی کاغذ روغنی که بهتره چرب هم بشه ، با فاصله میچینیم . با تیغ یا کاتر روی خمیر هایی که کنجد ندارن یه + میزنیم . روی خمیر رو با کیسه چرب شده می پوشونیم و نیم ساعت در دمای محیط استراحت میدیم. بعد از استراحت روی نان هایی که کنجد ندارن آرد الک می کنیم . فر رو با 180درجه گرم میکنیم و از همون اول توی فر کاسه آب جوش میگذاریم و نان ها رو بمدت نیم ساعت در فر میگذاریم و از عطری که خونه رو پر میکنه لذت میبریم .

    نان بروتشن

    About The Author