• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مرغ پرتقالی : دستور پخت غذای خوشمزه و آسون خونگی + نکات

    طرز تهیه مرغ پرتقالی

    آموزش پخت و طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزخپه و آسون خونگی:

    مواد مورد نیاز:

    • مرغ :۵،۶ تکه
    • کره :۵۰ گرم
    • زعفران دم کرده غلیظ : به مقدار دلخواه
    • پیاز : ۱ عدد بزرگ
    • اب پرتقال طبیعی : ۲ یا ۳ لیوان
    • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

    دستور پخت و طرز تهیه مرغ پرتقالی :

    برای درست کردن مرغ پرتقالی ابتدا تکه های مرغ را با نمک ، فلفل سیاه و قرمز و زعفران دم کرده مزه دار کنید اجازه بدین ۱.۲ ساعت مرغ تو این مواد بمونه تا حسابی مزه دار یا به اصطلاح مرینیت بشه . در این فاصله پیاز رو نگینی خرد کنید و تو روغن مایع تفت بدین تا پیازها سبک بشن. وقتی رنگ پیاز ها سبک شد ( قبل از اینکه طلایی بشن) کره را اضافه کنین، وقتی کره آب شد تکه های مرغ را به پیاز و کره اضافه کنید.


    اجازه بدین روی شعله ملایم گاز مرغ ها آب بیندازن و با آب خودشان مغز پخت شوند. در این مرحله نباید به مرغ ها آب یا چیز دیگری اضافه کنید. وقتی مرغ ها آب انداخت کمی دیگر ( به مقدار دلخواه) زعفران دم کرده اضافه کنین و اجازه دهید مرغ ها باز هم بپزند. در این مدت هر از چند گاهی مرغ هارو زیرو رو کنید تا هردو طرف مرغ ها طلایی و سرخ شوند.


    در این مرحله آب پرتقال رو اضافه و شعله گاز رو کم کنید تا آب پرتقال به خورد مرغ ها بره بعد به میزان دلخواه نمک بزنید .
    از این مرحله به بعد چاشنی دلخواهتون رو به مرغ اضافه کنید اگر دوس دارین غذاتون کمی ملس باشه کمی شکرو آبلیمو اضافه کنید در غیر این صورت اضافه کردن نمک کافیه.

    طرز تهیه مرغ پرتقالی

    About The Author