• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باسلوق هندوانه ای : شیرینی یلدایی خوشگل و خوشمزه و آسان

    طرز تهیه باسلوق هندوانه

    آموزش و طرز تهیه باسلوق هندوانه ای مناسب شب یلدا خوشگل و خوشمزه :

    اگر تو گوگل بزنید باسلوق هندوانه ای توی دستورش از پودر ژله استفاده کرده اما من از دستور باسلوق گردویی استفاده کردم چون نمی دونم طعم ژله با باسلوق چی از آب در میاد

    آب …….۲ پیمانه

    شکر ……. ۲ پیمانه
    نشاسته …. ۳/۴ پیمانه

    ژلاتین …۱ قاشق مربا خوری سر پر

    روغن مایع ……۲ قاشق غذاخوری

    پودر نارگیل برای غلطاندن .
    جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری (من حذف کردم )
    پیمانه دستور ۲۰۰ میلی لیتره ، اگر پیمانه تون ۲۵۰ میل هست ژلاتین رو بیشتر کنید .

    طرز تهیه باسلوق هندوانه

    من به جای پیمانه آب یک و نیم آب و نصف پیمانه گلاب ریختم .
    نصف آب رو روی نشاسته میریزیم و بقیه رو با شکر روی حرارت میگذاریم . وقتی به جوش اومد ژلاتین حل شده به روش بن ماری رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و وقتی حل شد نشاسته حل شده در آب رو اضافه میکنیم و با حرارت ملایم هم میزنیم تا نشاسته ببنده و رنگش شیشه ای بشه . بعد روغن رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم با روغن بپزه … حرارت رد خاموش میکنیم.

    مواد رو دو قسمت میکنیم … یک قسمت رو با رنگ ژله ای قرمز میکنیم .. در قالب ناودونی سلفون میاندازیم و مواد رو توی قالب میریزیم و روش رو صاف می کنیم و میذاریم ببنده .. من تو فریزر گذاشتم … اون یک قسمت باقیمانده رو دو قسمت میکنیم … مواد رو سفید و بدون رنگ روی لایه قرمز میریزیم و میذاریم ببنده و بعد بقیه رو سبز می کنیم و توی قالب می ریزیم .‌ روی قالب رو با پودر نارگیل می پوشانیم و میذاریم حداقل چهار پنج ساعت تو یخچال خنک بشه …
    بعد هم برش میزنیم و حالش را با اهل منزل میبریم
    اگر فاصله زمانی ریختن لایه ها زیاد باشه

    طرز تهیه باسلوق هندوانه

    About The Author