آموزش پخت و طرز تهیه کیک هویج و گردو خوشمزه و آسان در خانه :
مواد لازم: .
تخم مرغ…۴ عدد
شکر: ۳۰۰ گرم یا یک و یک چهارم پیمانه
روغن مایع: ۲۵۰ میلی لیتر یا یک پیمانه
آرد :۳۰۰ گرم یا دو پیمانه
هویج رنده ریز شده :یک و نیم تا دو لیوان
بیکینگ پودر:یک و نیم ق چ
جوش شیرین :۱/۲ق چ
دارچین:دو ق غذا خوری
پودر گردو ۵۰ گرم
پودر قند و پسته برای تزیین
دستور پخت و طرز تهیه کیک هویج و گردو :
تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید. روعن و آرد رو کم کم اضافه کنید . بیکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین و گردوی خورد شده رو اضافه کنید و در آخر هویج رنده شده رو بزنید . قالب رو چرب و آرد پاشی کنید و مایه کیک رو در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت بپزید .
هویج رنده شده رو در پیمانه فشرده نکنید چون هویج بیش از حد ، کیک رو خمیر میکنه .
معمولا تو کیک هایی مثل کیک هویج یا کدو حلوایی جوش شیرین داریم . جوش شیرین بافت کیک رو پوک و سبک میکنه پس حذفش نکنید .
تست خلال دندون برای اطمینان از پخت کیک فراموش نشه .
بهتره کیک هایی مثل هویج و کدو حلوایی تو قالب میان تهی پخته بشه .