• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کباب کوبیده : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه و آسون ایرانی + نکات

    کباب کوبیده

    آموزش و دستور پخت کباب کوبیده خوشمزه و اصیل ایرانی :

    دستور پخت و طرز تهیه کباب کوبیده :

    ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گاو و ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوسفند رو به همراه یک عدد پیاز بزرگ که کاملا پوره شده و آبش گرفته شده رو بعلاوه نمک و فلفل سیاه به مدت ۱۰ دقیقه مدام ورز میدیم تا گوشت خوب جا بیفته و موقع پختن روی زغال باز نشه . بعد بزارین ۳۰ دقیقه استراحت کنه توی کاسه. سپس بعد از نیم ساعت گوشت رو به اندازه های مساوی به تعداد سیخی که دارین بردارین . گوشت رو به شکل کوفته درارین.


    بعد سیخو برمیدارین . گوشت رو روی سیخ به صورت مساوی پخش میکنیم و سر و ته گوشت رو به سیخ خوب بچسبونید و ببندین که موقع پخت باز نشه و دوباره بزارین ۱۵ دقیقه استراحت کنه.
    حالا زغالتون که اماده شد سیخ ها رو میزارین روش و هر ۱ دقیقه یبار سیخ ها رو برگردونین تا خوب هر دو طرف خودشو بگیره و باز نشه و همین کارو ادامه بدین تا کباباتون کاملا بپزه.
    نوش جان

    کباب کوبیده

    About The Author