• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    انچیلادا مکزیکی – طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی + نکات

    انچیلادا

    طرز تهیه و دستور پخت غذای مکزیکی انچیلادا :

    آموزش و طرز تهیه انچیلادا :

    مواد مورد نیاز خمیر:

    • ۴ پیمانه آرد
    • ۱ پیمانه شیر ولرم
    • ۱ پیمانه آب ولرم
    • نصف پیمانه روغن مایع
    • ۱ ق غ خ مایه خمیر
    • یک ق غ شکر
    • ۱ ق چ نمک

    طرزتهیه:
    همه مواد خمیر رو با هم مخلوط و خوب ورز بدین تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشین بعد روی خمیر رو با پارچه پوشانده و بزارید ۱.۲ ساعت بمونه

    مواد مورد نیاز انچیلادا :

    • ۱۰۰ گ گوشت چرخ کرده
    • ۲۰۰ گرم قارچ
    • ۲۰۰ گرم سوسیس
    • ۱ عدد فلفل دلمه ای
    • ۲ عدد گوجه فرنگی
    • ۱ عدد هویچ بزرگ
    • ۳۰۰ گ پنیر موزارلا
    • ۱ ق رب انار
    • ۱ ق رب گوجه
    • نصف ق پول پاپریکا
    • نمک به مقدار لازم
    • سیر (به دلخواه)

    طرز تهیه:
    اول یک عدد پیاز کوچیک داخل روغن مایع و زردچوبه تفت میدیم بعد قارچ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه و تفت میدیم و بقیه موادمون رو یکی یکی اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم در اخر پودر پاپریکا، نمک و رب انار اضافه و و از روی حرارت برمیداریم.
    خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم کرده و یه چونه رو برمیداریم با کمک وردنه دایره شکل باز میکنیم و مقداری از موادمون رو داخلش میزاریم و میبندیم و داخل فر ۱۸۰ درجه میزاریم تا به مدت ۴۰ دقیقه بپزه و روش خوب سرخ بشه

    انچیلادا

    About The Author