آموزش و طرز تهیه کله گنجشکی خوشمزه و آسون خونگی :
مواد مورد نیاز:
- گوشت چرخ کرده : 300 گرم
- پیاز : دو عدد
- سیب زمینی : دو عدد
- رب گوجه
- گوجه فرنگی رنده شده 3 عدد
- نمک ، فلفل ، زردچوبه
دستور پخت و طرز تهیه :
یکی از پیاز ها رو رنده کنید و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز بدید و به اندازه ی کله ی گنجشک (انتخاب اسم این غذا) قلقلی کنید و داخل یک بشقاب بچینید.
قلقلی ها رو برای ده دقیقه داخل فریزر بزارید تا خودش رو بگیره .
بعد در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بزارید.
یک عدد پیاز رو ریز خرد کنید و سرخ کنید . کمی زردچوبه و نمک و ادویه های دلخواه بزنید و رب رو اضافه کنید.
وقتی رب سرخ شد، گوجه های رنده شده رو اضافه کنید کمی که تفت خورد ، سیب زمینی های خرد شده و قلقلی ها رو اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا روی مواد رو بگیره و شعله رو ملایم کنید تا کله گنجشکی جا بیفته و غلیظ بشه و در ظرف مورد نظر همراه نون سنگک سرو کنید
نکته
کله گنجشکی رو میشه با برنج هم سرو کرد
میشه آب رو بیشتر بریزید و نون توش تلیت کنید
اگه طعمشو ترش دوست دارید از لیموی تازه یا آبغوره استفاده کنید