آموزش و طرز تهیه خورش ناردون خوشمزه و آسان :
مواد مورد نیاز:
- مرغ 3 تیکه
- پیاز 2 عدد
- انار دون شده 1/5 لیوان
- آب انار 1 لیوان
- آلو بخارا حدود 10 عدد
- رب گوجه 1 قاشق
- زعفران و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
- شکر در صورت نیاز
دستور پخت و طرز تهیه خورش ناردون :
ابتدا مرغ ها رو سرخ میکنیم و کنار میذاریم، بعد پیاز ها رو که ریز خورد کردیم رو سرخ میکنیم و دوباره مرغ ها رو داخل پیاز میریزیم و زردچوبه و نمک و فلفل و زعفران و رب گوجه میزنیم و تفت میدیم. بعد آب انار رو به همراه مقداری آب میریزیم تا مرغ ها نیم پز بشه، نیم ساعت بعد انارها و آلوها رو در کمی روغن تفت میدیم و داخل خورش میریزیم و با حرارت ملایم میذاریم تا خورش جا بیفته . در صورت تمایل شکر به خورش اضافه میکنیم.