• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نکات پخت سبزی پلو با ماهی خوشمزه و آسون خونگی

    نکات پخت سبزی پلو

    آموزش و نکات پخت سبزی پلو با ماهی خونگی آسون و خوشمزه :

    نکات پخت سبزی پلو با ماهی :

    سبزی پلو که شامل (تره، جعفری ،گشنیز، شوید، سیر تازه ، اگه نبود چند حبه سیر خشک) رو پاک میکنیم . شسته و خرد میکنیم و به برنج در حال پخت اضافه میکنیم ، آب برنج که کشیده شد روغن میریزیم . حرارت رو کم میکنیم . برنج رو دَم میذاریم ‌

    طبخ ماهی


    1) اگر میخواهید ماهی را بدون افزودنی سرخ کنید آن را یک ساعت داخل شیر سرد قرار دهید . بعد نمک بزنید. در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا خوشمزه و پوک شده و بوی زحم آن هم از بین برود.


    2) در صورتی که میخواهید روی ماهی لایه ای مناسب قرار داده و بعد آن را سرخ کنید بهتر است مقداری زعفران ساییده شده پودری را با کمی زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و آرد سوخاری مخلوط کرده و بعد ماهی را در آن غلتانده و بعد سرخ کنید.
    3) اگر میخواهید ماهی سرخ کرده خوشمزه تری داشته باشید پس از داغ شدن روغن چند ورقه زنجبیل تازه یا نصف قاشق پودر زنجبیل را به روغن اضافه کرده و بعد ماهی را در روغن سرخ کنید. (توجه داشته باشید اگر از ورقه زنجبیل استفاده میکنید 3 دقیقه صبر کنید تا سرخ شده و به روغن طعم دهند و بعد ماهی را اضافه کنید)


    4) توجه داشته باشید که غلتاندن ماهی در آرد سوخاری بسیار مناسب تر از غلتاندن ماهی در آرد سفید است.
    5) بهتر است هنگام پاک کردن ماهی آن را داخل ظرفی که پر از آب ،نمک و چند قاشق سرکه است پاک کنید تا راحت تر پاک شده و بوی بدی به دستان شما ندهد. برای پخت ماهی مقداری پودر سیر اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
    7) ماهی یخ زده را در دمای اتاق قرار ندهید. یا آن را داخل یخچال بگذارید و یا داخل مقداری شیر سرد.
    8) اگر میخواهید ماهی را درسته کباب کنید داخل شکم آن را پر از لیمو ترش ورقه شده و سیر رنده شده کنید تا خوشمزه تر شود.

    نکات پخت سبزی پلو با ماهی

    About The Author