دستور پخت و طرز تهیه مرغ تنوری غذای خوشمزه و آسون در خانه :
مواد مورد نیاز:
- پیاز 2 عدد
- تکه های مرغ به تعداد لازم
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- هویج 1 عدد
- گوجه فرنگی 1 عدد
- سیر چند حبه
- قارچ 4 عدد
آموزش پخت و طرز تهیه مرغ تنوری:
داخل ظرف پیرکس به اندازه ی یک قاشق روغن میریزیم و پیاز ها رو حلقه ای برش میزنیم و کف ظرف میچینیم بعد تکه های مرغ رو روی پیاز ها قرار میدیم روشون زعفران آب کرده میریزیم و لا به لای مرغ ها تکه های فلفل دلمه ای و هویج و قارچ و سیر و گوجه فرنگی حلقه شده میذاریم و مقداری نمک و فلفل روشون میپاشیم و به اندازه ی دو لیوان آب داخلش میریزیم و روی ظرف رو با سلفون یا فویل می پوشونیم و یه شب تا صبح داخل یخچال قرار میدیم تا کاملا مرغ مزه دار بشه.
بعد در داخل فر با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم تا بپزه. وقتی مرغ پخت فویل و سلفون رو برمیداریم و گریل رو به مدت 20 دقیقه روشن میکنیم تا سطح مرغ ها برشته بشه.
برای درست کردن سس مرغ در داخل تابه ای حدود 150 گرم کره رو آب میکنیم و سه قاشق رب گوجه بهش اضافه می کنیم و بهش زعفرون آب زده و فلفل و پودر سیر و دارچین و نمک و آبلیمو میزنیم و هم می زنیم تا یک دست بشه