دستور پخت و طرز تهیه قارچ شکم پر
غذای نونی قارچ شکم پر آسون و خوشمزه :
مواد مورد نیاز برای 5 نفر:
- گوشت چرخکرده 200 گرم
- قارچ (درشت) 250گرم
- پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
- ذرت پخته شده یه پیمانه
- رب 1 قاشق سر خالی
- كره 2قاشق غذاخوری
- سیر 2حبه رنده شده
- فلفل دلمه ای رنگی نگینی
- پنیر (پیتزا یا موزارلا رنده شده) 1لیوان
آموزش و طرز تهیه قارچ شکم پر :
ابتدا قارچ را تمیز بشویید و ساقه آن را جداكرده و كاملا خرد كنید و بعد داخل قارچ را با قاشق یا ابزار خارج كنید.
كره و مقداری روغن داخل تابه ریخته و بعد از داغ شدن پیاز نگینی خرد شده را داخل آن سرخ كنید زردچوبه بزنید و گوشت چرخکرده را اضافه کنید وقتی که رنگ گوشت عوض شد فلفل دلمه خرد شده و ذرت را به مواد اضافه كنید و بعد از كمی تفت دادن سیر رنده شده، و رب را اضافه كرده و خوب تفت دهید.
سینی فر را چرب کنید و قارچ را ته سینی بچینید سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید قرار دهید. روی هر قارچ مقداری پنیر بریزید و سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 تا15 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها کباب شوند.
نان شکم پر را هم به مدت 3 دقیقه در ماکروفر با قدرت 900 قرار دادم تا فقط پنیر رو نون آب بشه و در ظرف مورد نظرسرو كنید.
نكات
1)در صورت تمایل مقداری پنیر پارمزان هم به مواد داخل قارچ اضافه كنید.
2)توجه داشته باشید كه قارچ باید درشت باشد تا مواد داخل آن جا شود