فوت و فن شله زرد دسر خوشمزه و آسون :
فوت و فن شله زرد :
۱_ برای راحتی در پختن شله زرد میتونین از برنج نیم دانه استفاده کنید . در آن صورت باید مقدار برنج نیم دانه را دو برابر میزان معمولی در نظر بگیرید.
۲_اندازه شکر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه افراد بستگی دارد . ولی به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود و بهتر است شکر را قبل از استفاده در شله زرد ، در کمی آب حل کرده و صاف کنید تا دانه های شکر کاملا در شله زرد حل شده و ناخالصی نداشته باشد.
۳_ دقت کنید قبل از باز شدن کامل برنج ، شکر را به آن اضافه نکنید . چون باعث خام ماندن مغز برنج میشود.
۴_برای دم کردن زعفران به طور معمول یک قاشق چایخوری زعفران را در یک استکان آب جوش دم میکنند . ولی بهتر است برای خوشرنگ تر شدن شله زرد از زعفران بیشتری استفاده کنید