• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورش آلو مسما سنتی گیلانی : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسون خونگی

    خورش آلو مسما

    آموزش پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی :

    دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما

    یکی از غذاهای محلی گیلانی است که مزه ترش و شیرین داره و برای چاشنیش از آبغوره یا آب نارنج استفاده میشه

    مواد مورد نیاز:

    • پیاز 5 تا درشت
    • مرغ به تعداد افراد
    • نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران 
    • الو خورشتی به میزان لازم


    اول پیازخلالی و ریز خرد کردم و خوب طلایی سرخ کردم، بعد مرغ و با مقداری زعفرون تفت دادم و یک قاشق رب و ادویه اضافه کردم و پیاز سرخ شده و آلوها رو که از شب قبل خیس کرده بودم به مرغ اضافه کردم و تفت دادم و به مقدار دو لیوان آب ریختم و به مدت 2 ساعت گذاشتم تاکاملا لعاب دار بشه و جا بیفته
    برای چاشنی خورش می تونید از آبغوره استفاده کنید.
    اگه آلوهاتون ترش مزه بود احتیاجی به اضافه کردن چاشنی نیست. 

    خورش آلو مسما

    About The Author