آموزش پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی :
دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما
یکی از غذاهای محلی گیلانی است که مزه ترش و شیرین داره و برای چاشنیش از آبغوره یا آب نارنج استفاده میشه
مواد مورد نیاز:
- پیاز 5 تا درشت
- مرغ به تعداد افراد
- نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران
- الو خورشتی به میزان لازم
اول پیازخلالی و ریز خرد کردم و خوب طلایی سرخ کردم، بعد مرغ و با مقداری زعفرون تفت دادم و یک قاشق رب و ادویه اضافه کردم و پیاز سرخ شده و آلوها رو که از شب قبل خیس کرده بودم به مرغ اضافه کردم و تفت دادم و به مقدار دو لیوان آب ریختم و به مدت 2 ساعت گذاشتم تاکاملا لعاب دار بشه و جا بیفته
برای چاشنی خورش می تونید از آبغوره استفاده کنید.
اگه آلوهاتون ترش مزه بود احتیاجی به اضافه کردن چاشنی نیست.