• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    آش رشته : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه آسون خونگی + نکات

    آش رشته

    دستور پخت و طرز تهیه آش رشته خوشمزه و خونگی:

    مواد لازم برای 15 نفر:

    • سبزی آش ۱۵۰۰ گرم
    • نخود نصف لیوان
    • لوبیا چیتی ۱ لیوان
    • عدس ۱ لیوان
    • آب قلم ۲ لیوان
    • پیاز خلالی ۴ عدد بزرگ
    • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    • رشته آش ۲ بسته
    • سیر ۱ بوته
    • نعنا داغ و کشک جوشیده به میزان لازم
    • روغن جامد ۱ ملاقه

    آموزش پخت و طرز تهیه آش رشته خونگی:

    نخود و لوبیا چیتی و از ۴۸ ساعت قبل خیس میکنم و مرتب آبشو عوض میکنم. جداگانه هر کدومو میپزم. پیازُ خلالی خرد میکنم و با زردچوبه تفت میدم، به قابلمه آب جوش، حبوبات پخته شده، عدس و سبزی آش و آب قلم و اضافه میکنم و در قابلمه رو هم نمی ذارم تا آش سبز بمونه. زمانی که عدس پخت، رشته رو اضافه میکنم و همون لحظه یک ملاقه روغن جامد داخل آش میریزم (فوت کوزه گری که از مادر بزرگم یاد گرفتم برای خوشمزه تر شدن آش) و اجازه میدم کامل بپزه و لعاب بده (اگه لعاب آش کم بود ۲ قاشق آرد رو در نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و به آش اضافه کنید) .

    ۳ ق نعنا داغ و ۱ ق سیر داغ اضافه میکنم و مابقی رو برای تزیین نگه میدارم. و هر موقع دیدم غلظت آش مناسب، شعله رو خاموش میکنم و ۱۵ دقیقه می ذارم که کامل جا بیفته. در نهایت در ظرف می کشم و روشو تزیین میکنم.
    همیشه برای پخت آش قابلمه بزرگ استفاده کنید که جای کافی داشته باشه. و همیشه یه کتری آب جوش کنار دستتون باشه که در صورت نیاز کم کم آب بهش اضافه کنید.

    آش رشته

    About The Author